10.07.2011 г., 13:16 ч.

Съдбата ми е партитура от Бетховен 

  Поезия
500 0 3

 

Ludwig Van Beethoven-Symphony N5-Grosso

 

Съдбата ми е партитура от Бетховен,
споена и изписана без ноти.
Композиция с название - Греховен!
Музиката: из ''Предишните животи!''

 

Съдбата ми е толкоз безсюжетна!
Написана е нескопосано от Бога.
И ту е прозаична, ту сонетна,
навяваща единствено тревога.

 

Но трябва да я прочета и да засвиря
мажорно - както само аз умея!
Музиката за това е - да се свири!
Божичко, дано не оглушея!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??