2.01.2007 г., 0:38 ч.

Съдбовен час 

  Поезия
1029 0 3

Тик-так... Часовникът секунди отброява
тик-так... и старата година отминава
и всичко изживяно през годината
като на филм пред погледа минава.

Мигове на радост и любов гореща
мигове на загуби и грешки
на дружба и приятелство вярно,
на завист и предателство коварно,
на смях в детски искрени очи,
и недоспиваните дълги нощи...

И чакаш с нетърпение годината да свърши
тик-так... И секундарника безспир върви напред
и искаш времето по-бързо да отмине.
Нова година - нов късмет!

Да звъннат чашите с шампанско
и всички да си пожелаят силно - силно
живот и здраве в новата година
и нека вашите мечти да се сбъднат!

© Елизавета Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??