8.01.2010 г., 21:44 ч.

Съдник е утрото 

  Поезия » Любовна
1562 0 27

 

 

Дърпам мислите си обратно

през прозореца да се върнат,

а пък те разцъфтели,

искат тебе да зърнат...

 

Цяла нощ с тях спорихме,

мислех да се предам...

Пак съдник е утрото

и отново съм сам...

 

 

 

© Ясен Радулов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??