Съгласих се да позирам...
Казаха ми имаш вид...
и ето натъкмих се,създадох си
замислен вид,даже вежди скърших.
Но часът на стрещата отмина...
никой тук не се яви!?
И тогава ми просветна май някой
ми направи капан на старини.
Но те не знаят,че аз се промених.
Превърнах себеси в измамник
измамих свойте бесове.
Съгласих се само да позирам.
© Ангел Всички права запазени