26.02.2021 г., 7:39 ч.

Съизмеримостите 

  Поезия » Епиграми, Друга
333 0 1

Чак дотам възгордели се бяхме - ние,

човеците, с Космоса да съизмерваме

                                                 ръст-че,

докато туй вирусче тъй разлюля

                                             ни Земята,

че изпонатръшка ни само с едно

                                                пръстче.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??