Feb 26, 2021, 7:39 AM

Съизмеримостите 

  Poetry » Epigrams, Other
345 0 1

Чак дотам възгордели се бяхме - ние,

човеците, с Космоса да съизмерваме

                                                 ръст-че,

докато туй вирусче тъй разлюля

                                             ни Земята,

че изпонатръшка ни само с едно

                                                пръстче.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??