13.01.2008 г., 1:17 ч.

Съжалявам... 

  Поезия » Любовна
745 1 1
Толкова, скъпи, съжалявам!
Безкрайно се извинявам!
Надали ще разбереш моята тъга,
надали ще повярваш в мойте слова!...

Все пак аз всичко развалих,
все пак красотата аз убих!
Страдам много за това!
Знам, че странно  звучи така...

Но сърцето не боли, то кърви
и без стон в тишината
внася виковете на тъгата...
"ОБИЧАМ ТЕ, СКЪПИ!" - крещи...

А, вече отиде си ти...
Как да те върна, не зная...
Как без теб да живея, не мога и да гадая...
Знам, че съжалявам ужасно!
Знам, че без теб нищо повече няма да е прекрасно!..

Обичам те, скъпи! Прости ми, моля те!...

© Красимира Петровская Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??