16.02.2008 г., 16:47 ч.

Съжалявам 

  Поезия » Друга
1810 0 3

Защо зад зъбите езика си аз не закова,
защо не мога да се въздържа,
защо трябваше да изричам тез слова,
като знам, че пак са една лъжа!!!

Прости, че правя неуместни коментари!
Прости, че изрекох тази глупава шега!
Ако можех, щях да свиря на китари,
но не мога, затова рими ти редя.

Не искам с лошо да ме помниш
и надалече от тебе да ме гониш.
Не искам гърба си да ми обръщаш
и само с мен да не се прегръщаш. :)

Съжалявам, че навреме не се осъзнах
и че с теб така се държах!
Друг път това не ще се случи,
защото човек от грешките се учи!

© Стоян Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошъл и ти и твоята Росица...Кога ще напишете нещо заедно?Хайде опитайте,нали се обичате...
  • Така е приятелю. Бъди силен и горе главата. Както казва баща ми: "Смело и смахнато напред"
    Чакам следващия стих!
  • Да,човек се учи от грешките си!Поздрав за стиха!
Предложения
: ??:??