27.10.2020 г., 8:21 ч.

Съжалявам .. 

  Поезия » Любовна
202 0 0

В мен стана толкова студено,
посред лятото, почувствах зима,
гледах те толкова влюбено,
че те наричах с името любима.

 

Но как да бъда с теб, когато сърцето ми е изгнило,
а гледам те жално, мило,
Знам, заслужаваш повече,
защото в любов ме облече.

 

Когато слънцето те види, глава свежда,
а ти си толкова прекрасна,
не може като теб да изглежда,
съжалявам, че заради мен си нещастна..

 

Съжалявам, че не мога да ти дам любов,
съжалявам, че мен избра,
може би няма за теб да съм готов,
защото светлината в мен угасна..

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??