19.10.2007 г., 0:23 ч.

Съкровени мечти 

  Поезия
1357 0 3
Защо живеем с мечти за невъзможното
и бури си измисляме сами?
Защо страдаме за нещо неизпитано
и чувството забулваме в мъгли?

Защо когато видим, че щастлив е някой
с онова, от което съдбата ни лиши,
сърцата ни се свиват в жалост
и в завист буен огън ги гори?

Защо когато любовта не ни спохожда,
наричаме влюбените луди глави
и  дълбоко в сърцата си крием,
че това са нашите съкровени мечти?

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??