28.04.2020 г., 17:38 ч.

Съкровено 

  Поезия » Любовна
477 0 0

Твоето мълчание крачи през стихове.

Бръква в душата... Студът е на пост.

Зъзнат мислите разпилени в разпятие...

Всичките трепети са заключени в огромна сълза...

И приказката е затворена недочетена...

 

                                      © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??