6.03.2015 г., 23:27 ч.

Сълза 

  Поезия » Любовна
332 0 6

 

Сълза

 

Там, където облаците падат –

мен ме няма,

там, където залезите лягат –

мен ме няма.

 

Там, където океаните бошуват –

мен ме няма, там,

където небесата плуват –

мен ме няма.

 

Там, където слънцето изригва –

мен ме няма,

там, където нощното небе намигва –

мен ме няма.

 

Там, където Всичкото се губи –

мен ме няма...

 

Има ме в една заблуда,

отронена от твоето око голямо.

 

И –

 

там, където мен ме няма –

има ме навсякъде,

и започвам да живея.

 

 ботьо

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??