12.01.2007 г., 9:50 ч.

СЪЛЗА 

  Поезия
723 0 2
СЪЛЗА

Сълзата е солена.
И горчи.
Когато плачеш ти не я усещаш.
Но падайки тя иска да разруши
отронващата се от тебе мъка.

Едно стенание те задушава.
Сам си.
Плачеш,но без глас..

А през краткият си живот
сълзата се присмива
на безсилието
и слабостта ти
да се въздържаш...

© Марияна Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??