Jan 12, 2007, 9:50 AM

СЪЛЗА 

  Poetry
728 0 2
СЪЛЗА

Сълзата е солена.
И горчи.
Когато плачеш ти не я усещаш.
Но падайки тя иска да разруши
отронващата се от тебе мъка.

Едно стенание те задушава.
Сам си.
Плачеш,но без глас..

А през краткият си живот
сълзата се присмива
на безсилието
и слабостта ти
да се въздържаш...

© Марияна Жекова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??