30.11.2008 г., 22:39 ч.

Сълза 

  Поезия » Друга
822 0 3

Солена болка от очите пада,

път житейски дълъг извървяла,

една-единствена утеха дава -

че тъгата е надживяла

 

Солена мъдрост се покрива

в душевно огледало,

много рани тя прикрива

с пъстроцветно наметало

 

Солен живот в сърцето се спотайва,

наяве рядко се показва,

много често силно се отчайва,

но силата си винаги доказва.

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??