10.01.2009 г., 8:41 ч.

~Сълза~ 

  Поезия » Друга
607 0 3
 

 

Болна от любов,
разля се тя, сълзата...
Като меко падащо листо
отпи скръбта и самотата!
Уви воала на мечтите
и скри се топла от света!
Сгушена стои сълзата,
търси брод сред пропастта!


Болен от любов
сънят лек блуждае.
Като кошмарен звън
на черно минало ухае!
Утрото го буди с остър вик:
- Пак си плакала насън!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??