2.01.2011 г., 11:33 ч.

Сълза 

  Поезия
580 0 2

Една сълза от тишината ме изтръгна

Едни очи ме гледаха с любов

И толкова забравени неща ми върнаха

Разбрах че не цар съм бил а роб

 

Поисках да ми бъдеш сянка

загубих своята зад някой ъгъл във нощта

И виждам колко много други са останали

без сянка да споделят моята съдба

 

Приемах всичко със усмивка

Накарах си сърцето даже да тупти

И пак се чуствах без душа като отливка

Щом до мен не беше ти.

 

Една сълза от тишината ме изтръгна

Потече по красивото лице

И да искам аз не мога да я върна

Но ще я накарам поне от радост да тече

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??