17.04.2024 г., 19:20 ч.

Сълза-една 

  Поезия
53 0 0

Остана ми една сълза

И пазя я когато ще е утре.

Дори не ми останаха сълзи,

С които тялото ти да прегърна.

А има толкова сълзи,

Погребани-останали безплътни.

Когато бавно спуска се нощта,

Света е потопен в милиони сълзи.

© Петър Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??