Apr 17, 2024, 7:20 PM

Сълза-една 

  Poetry
49 0 0

Остана ми една сълза

И пазя я когато ще е утре.

Дори не ми останаха сълзи,

С които тялото ти да прегърна.

А има толкова сълзи,

Погребани-останали безплътни.

Когато бавно спуска се нощта,

Света е потопен в милиони сълзи.

© Петър Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??