31.10.2004 г., 0:17 ч.

Сълза или любов 

  Поезия
1132 0 0

Сълза или любов

Една сълза една любов
кристално чиста непокорна!
Една любов една сълза
болезнено желана ведра!

Една сълза една любов
пролята от сърце любовно
Една любов една сълза
почувствана във миг съдбовен!

Любов съдбовна
сълза греховна
се сплитат тук във океан
и зная аз това е моята съдба!

 

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??