Oct 31, 2004, 12:17 AM

Сълза или любов 

  Poetry
1138 0 0

Сълза или любов

Една сълза една любов
кристално чиста непокорна!
Една любов една сълза
болезнено желана ведра!

Една сълза една любов
пролята от сърце любовно
Една любов една сълза
почувствана във миг съдбовен!

Любов съдбовна
сълза греховна
се сплитат тук във океан
и зная аз това е моята съдба!

 

© Станислав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??