23.09.2009 г., 13:55 ч.

Сълза от теб 

  Поезия » Любовна
784 0 5

Във всяка морска капка да открия

сълза от теб: след туй да я изпия

и с обич да ти върна радостта...

 

Горчилката морето да измие –

вълна подир вълна – с една магия –

копнежите на моята душа!

 

То устремно към тебе все ме тласка:

да търся пристан – тихата ти ласка –

и в твоята прегръдка да заспя...

 

Щом в чайка се превърне всеки спомен,

не ще съм вече никога бездомен:

ще те открия – да се приютя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??