22.01.2006 г., 13:16 ч.

СЪЛЗА ПРЕДАТЕЛКА 

  Поезия
1230 0 8
Спри сълза не ме предавай
аз не искам тя да знае,
че за нея плача аз
и не виждам път за нас.

Спри сълза не и показвай
колко много в мен боли.
Аз не искам тя да знае,
че оставам без мечти.

Спри сълза не ме предавай
нека имам пак криле
и усмивката остане
истинска на моето лице.

Спри сълза не и показвай,
нека всичко между нас
да остане спомен хубав
запечатан с много страст.

Спри сълза че идва друга
и порой ще се роди.
Tя след малко ще си тръгне,
после нека извали.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??