30.08.2009 г., 12:35 ч.

Сълза след сълза 

  Поезия
489 0 0

Когато останеш сам-сама

и отвориш старите писма,

ще капне ли малка сълза?

Защо ли си мисля, че - да?

Когато погледнеш буквите криви,

написани сякаш от детска ръка,

ще капне ли втора сълза?

Защо ли си мисля, че - да?

Със силата на ураган в сърцето,

ще изригне онова,

онова чувство, което ни свързваше -

ще капне ли и трета сълза?

И сълза  след сълза изплакали очите,

четейки старите писма,

спомняйки си миговете ни щастливи -

ще капне ли и четвърта сълза?

Защо ли си мисля, че - да?...

© Ganyo Ganev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??