26.04.2018 г., 20:52 ч.

Сълза за мама 

  Поезия » Философска
689 11 12

Понякога е нужно да поплачеш,

дори да нямаш никаква причина.

Тогава млъква обезсилен здрачът

и плахо диша утрото в комина.

 

Трепти просторът от безброй светулки,

бездумни са световните поети.

Защото мама вчера беше тука.
И стъпките ѝ в мрака  още светят.

---------------------

 

П.П. - Писано е без повод

© Валентина Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??