9.12.2011 г., 10:07 ч.

Сълзата 

  Поезия » Любовна
904 0 6

Толкова съм малка сега – без крила, снижена, принизена,

скрита в една искрена и нежна сълза –

стичаща се по окървавената душа и преродена

от истината на една мелодия ранена.

 

Дали светът сега се преобърна?

В твоите ръце дали посоката да търся?

Родих се с теб и с теб ли искам да живея?

Сълзата в обич дали да превърна?

 

© Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??