Dec 9, 2011, 10:07 AM

Сълзата 

  Poetry » Love
915 0 6

Толкова съм малка сега – без крила, снижена, принизена,

скрита в една искрена и нежна сълза –

стичаща се по окървавената душа и преродена

от истината на една мелодия ранена.

 

Дали светът сега се преобърна?

В твоите ръце дали посоката да търся?

Родих се с теб и с теб ли искам да живея?

Сълзата в обич дали да превърна?

 

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??