7.02.2005 г., 22:48 ч.

Сълзи 

  Поезия
1541 0 8
На моя праг пристигаш ти.
Сега си толкова красива,
от твоите очи любов блести
и в моето сърце се скрива.

Толкова те чаках и жадувах,
така жадувана любов
и всяка вечер те сънувах,
и всяка вечер бях готов.

Готов ще бъда винаги за тебе,
готов за твоята любов.
Ти стъпваш, бавно стъпваш
във моя толкова суров живот.

Една сълза в окото ти блести,
сълза красива ... но и тъжна
и в миг се слива с другите сълзи.
Иска ми се таз сълза да върна.

Какво не бих дал за теб любима,
сълзи да нямаш в този час.
Какво не бих дал в тази зима
до теб да бъда аз...

И твоите сълзи да бъдат
малки капчици роса
и болката ти да я няма,
и да няма вече самота.

Сърцето ми ридае, плаче,
но знам, че ще се върнеш ти.
И няма никога да плачеш...
Обичам те! Помни!

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??