Сълзи
Моите сълзи бавно, бавно
се стичат по твоите ръце
и се свличат те надолy,
докато достигнат сърцето ти.
Tези сълзи - толкова големи,
изпълнени с тъга и мъка,
те протичат все по-надолy
и преливат се в реки големи.
Точно там, в тез реки големи,
сливат се сълзите ни ранени.
Но болката не отминава,
а сълзите си текат, текат...
докато достигнат твойта плът...
И когато я достигнат,
проникват в твойта кръв -
също както стрела в сърцето!
© С ветослав Маринов Всички права запазени