23.06.2013 г., 22:05 ч.

Сълзи 

  Поезия » Друга
458 0 0

Безсмислено, така и не разбирам.
Постоянно в теб любов наливам,
привличаш - потна си и влажна...
Защо за мене толкова си важна?

Така хубаво ми е да те наливам.
По-добре, защо ми е да мисля?
Нежно всичко аз от теб изпивам,
утре смятам всичко да избистря...

Така не мога, само те обичам!!!
Ти отново свършваш, пак и пак.
Чаша си, как да те наричам?
Пак свършваш, плаче ми се чак....

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??