30.01.2008 г., 20:43 ч.

сълзи от обич... 

  Поезия » Друга
728 0 3
Погалих те за последен път
оставих те в съня
за да не усетиш
как отново се отронва сълза
не откъсвам очи
от кадифените ресници
мисловно целувам ги сега
с дъха отнесох последната въздишка
тихо се оттеглям...
без слова
не искам да те будя
не искам да те нараня
затварям вратата без шум
и поемам отново по прашния път
не искам да виждаш моите сълзи

сълзи от обич...

© Лара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??