14.10.2015 г., 20:17 ч.

Сълзите, които не изплаках 

  Поезия » Друга
408 0 2

Какво видя когато ме погледна в очите?
Бъди истинска и искрена поне веднъж....
Видя ли болката, вместо сълзите?
И как изглежда живота на истинския мъж....

Много рядко ще ме видиш да плача,
неизплаканите сълзи най-много тежат....
за моята болка знае само луната,
защото на хората да кажа не успях!

Не ме съди по външния вид,
в днешно време той нищо не струва,
но явно само на мен този свят ми е крив,
че място за себе си в него не намирам....

Има ли път към щастието, скъпа?
От доста време да дойде го чакам
и само Господ знае за тъгата....
и за всичките сълзи които не изплаках!

 

Калоян Калинов

(12-10-2015)

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кала... щом по този начин изразяваш любовта си, ти познаваш и щастието, приятелю!
  • "Много рядко ще ме видиш да плача,
    неизплаканите сълзи най-много тежат....
    за моята болка знае само луната,
    защото на хората да кажа не успях!"

    Добра поетична формулировка, за която те поздравявам, Калояне!
    Пиши все така!
Предложения
: ??:??