1.05.2012 г., 19:13 ч.

Сълзите ми 

  Поезия
1453 0 12

Видях те

веднъж, Любов и...

паднах -

паднах...

И станах

пламък лилав и...

те търся -

търся те...

Открадна ми

Вятърът...

сълзите -

скри ги...

във Слънцето,

а Морето...

откри ги -

откри ги...

Намирам ги

и те стоплят...

завинаги -

винаги -

винаги...

 

© Веселин Динчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??