29.05.2007 г., 8:24 ч.

Сълзите не лъжат... 

  Поезия
821 0 32
Искра в очите роди
тази сълза в очите ми -
искрена и чиста,
неизмислена и нефалшива.
Сълзите не лъжат.
Сълзите не могат да бъдат изиграни -
НЕ И ОТ МЕН.
Но защо ли никoй не ги забелязва?

Сълзите са болка,
прилив на щастие,
признание към нещо или някого.
Сълзите са богатство,
сълзите изповядват и пречистват душата ми.
Сълзите са извор на прозрение.
Сълзите изплакват ме с моите очи
всеки път, когато друг ме наранява!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??