10.03.2008 г., 12:15 ч.

Съмнение 

  Поезия » Любовна
554 1 1

Мислех, че Те искам.

Мислех, че съм твоя вече.

Мислех, че ще имаме любов.

Но сега - не знам!

Ту съм мила и добра -

искам с теб да съм в света,

ту студена съм и зла.

И не чувствам, че си част от мен.

И не знам какво да правя?!

И не знам какво очаквам.

И това ме прави тъжна.

Изпълва ме със съмнения.

И моля сърцето си да ми даде отговор.

Просто потвърждение.

© Магдалена Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??