2.02.2008 г., 8:12 ч.

Съмнение 

  Поезия » За деца
766 0 6

СЪМНЕНИЕ

 

Ех, ще става  ученичка

мъничката ми сестричка.

Тича весела, засмяна.

Често, често пита мама:

"Нали вече съм голяма?

Имам чанта и букварче -

то е моето другарче."

Деня прекарва във игри,

със куклите си още спи.

Вярно, тази есен Вичка

трябва да е ученичка.

Мен обаче ме съмнява,

че тя раничко ще става.

Мисля, че ще закъснява.

И със котето дори

трудно ще се раздели.

Как тогава нашта Вичка

ще е първа ученичка?

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??