15.01.2008 г., 10:21 ч.

Сън... 

  Поезия
496 0 2

В съня ми отново влезе.

С ръка лицето ми погали.

От очите ми сълзи се стичат, усещам идва краят.

Сега си с друг и те прегръща, обича те и те целува.

Какво остана за мен?!

Празнотата в сърцето и самотата в леглото.

Всяка вечер връщаш се в съня ми.

Моля се, искам, желая... никога да не отворя очи. Заедно ще бъдем отново!

Нали?!

© Пацо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога е по-добре да живеем в реалното,да забравим съня,за да продължим живота си напред,поздравления за стиха
  • Искащо,търсещо и молещо за обич!Хареса ми и ме докосва!
Предложения
: ??:??