28.11.2008 г., 23:54 ч.

Сън 

  Поезия
451 0 2
сънувам пламъци от мисли
сънувам мъгла от тъга
сънувам море от ръце
сънувам...

събуждам се като пламък
но има мъгла
протрягам ръце...
спя

събудих се
червено ми е пред очите
море ми трябва,
по-добре да не спя...

© Тихомир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??