4.12.2008 г., 14:46 ч.

Сън 

  Поезия
514 0 1

Сънувам небето -

виждам очите ти сини.

Плачещата върба в двора -

водопад от падащи коси.

Тополата крехка и млада -

твоята нежна снага.

 Пристъпваш като газела

и снага изкусително кършиш.

Дупето си малко въртиш

и очите мъжки сбираш.

И пазвичка, боже, вече си имаш,

за чудо и приказ гърди,

настръхват те с първия допир

и сякаш ме канят - ела ни вземи.

И протягам палещи длани

да докосна нежната плът,

но излъган оставам, защото това е сънят.

Бленуваш, жадуваш, сънуваш

красивата стройна жена,

но в съня ти само достъпна явно ще е тя!

 

© Славка Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??