9.06.2009 г., 19:08 ч.

Сън 

  Поезия
1151 0 8

Сънувах тази нощ, че се събуждам.
Да, вярно е, събудих се в съня.
Светът бе същият, но някак чужд,
там хората си нямаха лица.


Аз тръгнах сам по улица позната
и търсих теб в безликата тълпа,
видях те, ти стоеше там самотна,
но гледаше през мен във вечността.


Събудих се, облян във пот студена,
а ужасът загнездил се бе в мен,
светът е същият, но аз безличен,
самотен крача в него всеки ден.

© Георги Митренов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??