Заспивам с мисълта единствено за тебе,
заспя ли, сънувам си те само теб,
дори и в своя сън се аз надявам
отворя ли очи, да зърна първо теб.
И ето, събуждам се отново,
уви, ти пак не си до мен,
и затова отново ще си легна,
поне насън да бъдеш ти до мен.
© ЛАНТИОНИН Всички права запазени