Сън
И май е истина, че слънцето е моята планета.
Зимувам в някакъв измислен топъл сън.
Римувам себе си със себе си и знам,
че ти си някъде наблизо, търсиш ме...
И после слънцето изгрява вън
и инжектира с тъничките си лъчи
във спящите ми вени пеперуди.
А пулсът ми приижда на вълни,
изплувам тихичко над зимната си приказка.
И нищичко не помня, сън...
Отдавна всъщност тук съм, истинска!
И искам да обичам много, много!
Теб...
Ellan
© Тони Тодорова Всички права запазени