27.11.2005 г., 14:44 ч.

Сън 

  Поезия
638 0 1
Образ в огледало
на дете оцеляло.
След студа на омразата,
след рева на лудостта.

Не е огледало,
а късче лед.
Не е оцеляло,
а просто спомен блед

Топлината си бе върнало,
към кръвта се бе обърнало.
Без топла усмивка,
само сън в пурпурна завивка

© Станислав Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми..много нежно!
Предложения
: ??:??