27 нояб. 2005 г., 14:44

Сън 

  Поэзия
672 0 1
Образ в огледало
на дете оцеляло.
След студа на омразата,
след рева на лудостта.

Не е огледало,
а късче лед.
Не е оцеляло,
а просто спомен блед

Топлината си бе върнало,
към кръвта се бе обърнало.
Без топла усмивка,
само сън в пурпурна завивка

© Станислав Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Харесва ми..много нежно!
Предложения
: ??:??