27 nov 2005, 14:44

Сън 

  Poesía
673 0 1
Образ в огледало
на дете оцеляло.
След студа на омразата,
след рева на лудостта.

Не е огледало,
а късче лед.
Не е оцеляло,
а просто спомен блед

Топлината си бе върнало,
към кръвта се бе обърнало.
Без топла усмивка,
само сън в пурпурна завивка

© Станислав Ботев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми..много нежно!
Propuestas
: ??:??