18.01.2017 г., 1:46 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
525 3 0

Легни си ти,
не заспивай.
Помисли си пак за мен.
Затвори си очите пак
и си ме представи.

 

 

След време,
отваряш си очите и осъзнаваш
че сладък сън съм аз,
а ти мечтател пак си бил. 

 

© Павлина Пенкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??