20.03.2018 г., 17:08 ч.

Сън 

  Поезия » Еротична
827 3 2

Невероятно!
Тази нощ
от толкова години
сънувах еротичен сън!
Не помня как
в мига безумен
откъснах се
от теб със стон.
Не помня
никакви картини,
но знаех,
че това бе ти,
че здравите ръце
заключиха
желанията ми.
Сънуването
става за секунди –
си казах аз,
докато спях.
Но ти недей
да ме събуждаш
от моя грях.
Не съм разбрала
колко дълго всъщност
самотна съм била
и ето мойто подсъзнание
измисля любовта.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??