15.11.2020 г., 19:27 ч.

Сън 

  Поезия » Друга
467 0 5

Един и същи сън

Надеждата в нощта върти –

да грее слънце вън

на(д) уличката с име „Аз и Ти“.

 

Един към друг, забързани,

препъващи се в младостта си

да извървим човешкия си път

от тук до там, и по-нататък...

 

До изгрева, до днешния ни ден.

До онова, което се превръща в „Ние“

щом срещне непознат,

избрал в мълчанието да се скрие.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Вие трябва да бъдете промяната, която искате да видите в света. »

8 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??