Nov 15, 2020, 7:27 PM

Сън 

  Poetry » Other
466 0 5

Един и същи сън

Надеждата в нощта върти –

да грее слънце вън

на(д) уличката с име „Аз и Ти“.

 

Един към друг, забързани,

препъващи се в младостта си

да извървим човешкия си път

от тук до там, и по-нататък...

 

До изгрева, до днешния ни ден.

До онова, което се превръща в „Ние“

щом срещне непознат,

избрал в мълчанието да се скрие.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??