4.05.2006 г., 18:54 ч.

СЪН 

  Поезия
1458 0 9

Запей ми песен, мила моя,
запей и потанцувай,
да пия жадно, мила моя.
За мене полудувай.

Поредна глътка, мила моя,
от общата  ни чаша.
Запей, да помня, мила моя, 
онази орис  наша  -

дарила щедро, мила моя,
със обич нас двамина
и радост земна, мила моя.
Налей пак от пелина.

За теб и в Ада, мила моя,
със вяра ще замина.
Недей! Почакай, мила моя,
без тебе ще загина!

Налей, опий ме, мила моя,
запей и потанцувай...
Вълшебен сън! Любима моя,
постой... и полудувай!

11.01.2006г.

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??